Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євген Савін відвідав спортивні заклади Сахновщинського району

Євген Савін відвідав спортивні заклади Сахновщинського району

3 березня під час робочої поїздки до Сахновщинського району заступник голови Харківської облдержадміністрації Євген Савін відвідав Сахновщинську дитячо-юнацьку спортивну школу та фізкультурно-оздоровчий комплекс загальноосвітньої школи с. Жовтень.

У спортивній школі навчається 394 учні у 25 групах. Працюють відділення боротьби (5 груп – 81 дитина), футболу (11 груп – 173 дитини), легкої атлетики (5 груп – 79 дітей), баскетболу (4 групи – 61 дитина). Навчання проводиться на базі ДЮСШ та 11 загальноосвітніх навчальних закладів району. Євген Савін залишився задоволеним оглядом закладу.

Заступник голови ХОДА оглянув фізкультурно-оздоровчий комплекс Жовтневої ЗОШ, введений в експлуатацію у 2009 році. Загальна вартість будівництва ФОК склала 3151,0 тис.грн. Площа комплексу - 492 кв. м, він розрахований на одночасне перебування 30 дітей.

Євген Савін зазначив, що аналогічний досвід буде використаний в подальшому для будівництва подібних об'єктів в Харківській області. Також заступник голови ХОДА пообіцяв передати для учнів школи комплекти спортінвентарю: м’ячі, лижі.