Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Театр «На Лермонтовській, 27» презентував у Парижі спектакль «Love Story»

Театр «На Лермонтовській, 27» презентував у Парижі спектакль «Love Story»

25 лютого студентський театр «На Лермонтовській, 27» Харківського гуманітарного університету «Народна українська академія» презентував в Українському культурному домі при Посольстві України в Парижі виставу за мотивами роману Еріка Сігала «Love Story». Прем'єра відбулася в рамках проекту «Харьковская сирень. P.S.»

Як повідомила в ході прес-конференції 1 березня начальник управління у справах преси та інформації ХОДА Вікторія Маренич, французька публіка дуже позитивно сприйняла гру харківських акторів-аматорів.

«Тільки українська душа може так передати всі відтінки почуттів. Публіка була в захваті від вистави. До мене після прем'єри підходили глядачі і питали, чи дійсно актори - аматори, студенти не театрального вузу. На найвищому рівні була зіграна п'єса, сльози були на очах у всіх глядачів. Адже «Love Story» - це трагічна історія, яка дозволяє замислитися про сенс життя», - зазначила вона.

За словами Вікторії Маренич, на прем'єрі були присутні Надзвичайний і Повноважний Посол України у Французькій Республіці Олександр Купчишин з дружиною, а також посли країн СНД, які представлені в Парижі.Також спектакль подивилися французька актриса з харківськими корінням Катя Ченко та Мілен Демонжо.