Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін ознайомився з ходом будівництва критого плавального басейну у вищому училищі фізичної культури і спорту

Михайло Добкін ознайомився з ходом будівництва критого плавального басейну у вищому училищі фізичної культури і спорту

Голова обласної державної адміністрації Михайло Добкін відвідав Харківське обласне вище училище фізичної культури і спорту (заклад поєднує загальноосвітню школу (8-11 класи) та училище (1-2 курси), випускники училища отримують диплом молодшого спеціаліста за спеціальністю «Фізичне виховання») та ознайомився з ходом будівництва критого плавального басейну в цьому навчальному закладі. Училище забезпечує розвиток спортивних здібностей та обдарувань дітей і молоді з метою підготовки спортсменів до національних збірних команд України.  

На сьогоднішній день для завершення будівництва басейну закладу необхідно 36,17 млн. грн. Як зазначив голова ХОДА Михайло Добкін, в цьому питанні область розраховує на підтримку з боку держави:

«Цей навчальний заклад фінансується з обласного бюджету. На 2011 рік передбачені видатки на загальну суму 12 350,4 тис. грн., в тому числі, на проведення ремонтних робіт – 500,0 тис. грн., на харчування вихованців – 3155,2 тис. грн., виходячи із середньодобової вартості – 41,38 грн.

В нашому запиті до Кабміну є пункт про виділення грошей на завершення цього будівництва. Якщо держава виділить нам ці кошти – роботи будуть закінчені за 2 роки. Якщо таких коштів не буде, ми цього року будемо забезпечувати мінімальне фінансування, аби будівництво не зупинилося, а з наступного року продовжимо роботи, щоб у 2013 училище мало власний басейн».