Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Віктор Янукович взяв участь у телепроекті «Розмова з країною»

Віктор Янукович взяв участь у телепроекті «Розмова з країною»

25 лютого Президент України Віктор Янукович взяв участь у телепроекті «Розмова з країною», в ході якого відповів на запитання громадян з різних регіонів України. Поставити запитання Президенту можна було як під час прямого включення, так і по телефону або через Інтернет. У цілому більш ніж за 3 години спілкування Віктора Януковича з громадянами на адресу Президента надійшло понад 80 тисяч питань.

За допомогою прямого телевізійного включення задати запитання Президенту змогли жителі Києва, Львова, Кривого Рогу, Білої Церкви, Керчі, Одеси, Путивля, Єнакієво, а також жителі Черкаської, Чернігівської, Хмельницької та інших областей.

Харківська область також взяла участь у проекті. У ході прямого включення житель області поставив голові держави питання про розвиток масового спорту в Україні. За словами Віктора Януковича, це загальна проблема для всіх регіонів країни.

«Це проблеми, які стосуються будь-якого міста нашої країни. Немає сьогодні такого регіону, де вони були б вирішені. Звичайно, ці питання ми зобов'язані вирішувати якомога швидше, їх можна записати в число пріоритетів влади», - підкреслив голова держави.