Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Сьогодні настав час наводити мости між великим бізнесом і територіальними громадами. Михайло Добкін

Сьогодні настав час наводити мости між великим бізнесом і територіальними громадами. Михайло Добкін

Як зазначив 24 лютого під час програми «Час влади» на обласному телебаченні голова ХОДА Михайло Добкін, в Харківській області буде активізовано роботу по підключенню великого бізнесу до вирішення проблем територіальної громади.

«Сьогодні настав час наводити мости між великим бізнесом і територіальними громадами. Повинна бути система, тому що навіть дороги, які експлуатуються для підвозу сировини, розбиваються вантажними машинами, і від цього страждають люди. Звичайно, в ідеальному суспільстві підприємство, яке сплачує податки, має право вимагати від держави, щоб частина коштів йшла у тому числі і на облаштування територіальної громади. Але сьогодні поки є проблеми, люди не хочуть чекати, коли завтра буде добре, і в них будуть відремонтовані дороги, будуть теплі школи, можна буде ходити по освітлених вулицях. Люди цього вимагають сьогодні, тому влада зобов'язана наводити мости і робити бізнес більш соціально відповідальним», - підкреслив голова області.

За його словами, для цього необхідна участь влади, оскільки власники підприємств, які працюють у Харківській області, часто живуть в інших регіонах і не інформовані про проблеми територіальної громади.