Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харків в черговий раз довів, що це місто толерантне,який вміє поважати чужу думку. Михайло Добкін

Харків в черговий раз довів, що це місто толерантне,який вміє поважати чужу думку. Михайло Добкін

Як зазначив 24 лютого під час програми «Час влади» на обласному телебаченні голова ХОДА Михайло Добкін, відновлення в Харкові Меморіальної дошки Патріарху Української Греко-католицької церкви Йосипу Сліпому сприятиме єднанню Східної і Західної України.

«Я вважаю, що Харків в черговий раз довів, що це місто толерантне і вміє поважати чужу думку. Я думаю, що крок за кроком ми побудуємо той місток, якого не вистачає між Сходом і Заходом нашої країни. На відстоюванні своїх локальних інтересів ми не побудуємо сильну державу. Ми не доб'ємося економічного успіху, не об'єднавши суспільство», - підкреслив Михайло Добкін.

За його словами, відновлення Меморіальної дошки Йосипу Сліпому - це добре обдуманий крок, який не приховує під собою політичних мотивів.

«У нас дуже невелика громада Української греко-католицької церкви, і ті кроки, які ми робили, а робили ми їх усвідомлено, не могли бути кимось оцінені як якийсь піар-хід чи спроба загравання з електоратом. Навпаки, швидше за все, деякі політичні сили спробують створити негативний імідж влади, яка нібито намагається зрадити інтереси своїх виборців. Але я переконаний, що це правильний крок, це усвідомлена дія, що приведе в подальшому до взаєморозуміння людей, що проживають у Харківській, Львівській чи Тернопільській області», - сказав Михайло Добкін.