Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Емоції та переживання, якими насичений спектакль «Love Story», може розкрити тільки українська душа. Вікторія Маренич

Емоції та переживання, якими насичений спектакль «Love Story», може розкрити тільки українська душа. Вікторія Маренич

«Кожен українець, який живе в Парижі, і кожен парижанин, якого зацікавить наша культура, зможе прийти на виставу «Love Story» харківського студентського театру «На Лермонтовській, 27» і познайомиться ближче з культурою і традиціями нашої країни», - зазначила начальник управління у справах преси та інформації ХОДА Вікторія Маренич. 

За її словами, Харків уже вдруге представить в Українському культурному домі при Посольстві України у Франції свою культурну акцію. «Ідея презентації в Парижі вистави харківського молодіжного театру належить голові Харківської облдержадміністрації Михайлу Марковичу Добкіну, - повідомила Вікторія Маренич. - Ми вважаємо, що існує безліч речей, які об'єднують Харків і Париж. У Франції, як і в Україні дуже багато молодих талантів. Чудово, що ці молоді люди, які, не будучи професійними акторами, здатні перетворити свої почуття та емоції у творчість». 

Також начальник Управління у справах преси та інформації ХОДА висловила надію, що візит харківської культурної делегації до Парижа буде успішним. «Спектакль буде показаний вишуканій паризькій публіці. Я думаю, що ті емоції і переживання, якими він насичений, будуть доповнені тими почуттями, які може розкрити тільки українська душа», - підкреслила вона.