Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У рамках конкурсу «Приязна адміністрація» будуть переглядатися стандарти надання адміністративних послуг. Василь Хома

У рамках конкурсу «Приязна адміністрація» будуть переглядатися стандарти надання адміністративних послуг. Василь Хома

Як повідомив 9 лютого в ході програми «Ранковий ексклюзив» на обласному радіо заступник голови – керівник апарату ХОДА Василь Хома, Харківська область стала базовою по конкурсу «Приязна адміністрація». В рамках цього конкурсу в регіоні готується ряд заходів, які покликані спростити і зробити більш комфортним для громадян отримання адміністративних послуг в органах місцевої влади.

«Конкурс «Приязна адміністрація» було започатковано ще 2007 року, коли прем’єр-міністром України був Віктор Янукович. Основне завдання цього конкурсу - створення сприятливих умов для надання адміністративних послуг населенню органами місцевого самоврядування, місцевими органами державної виконавчої влади, територіальними органами.

Харківська область цього року стала базовою по цьому конкурсу, в нас підготовлений план і готується комплекс заходів, ми проводимо аналіз щодо надання адміністративних послуг, будуть переглядатися стандарти їх надання. Взагалі це широкий спектр заходів, які пов’язані з більшою доступністю місцевих органів виконавчої влади в своїй роботі – починаючи з обладнання пандусами місць, де є приймальні чи державні органи, і закінчуючи методологією процесів при наданні адміністративних послуг», - підкреслив Василь Хома.