Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Ізюмському районі стартував ІІ етап Малих Олімпійських ігор «Діти Харківщини»

В Ізюмському районі стартував ІІ етап Малих Олімпійських ігор «Діти Харківщини»

Сьогодні на базі Ізюмської дитячо-юнацької спортивної школи відбулося відкриття ІІ етапу Малих Олімпійських ігор «Діти Харківщини», в якому братимуть участь збірні команди 9 міських та 18 районних загальноосвітніх навчальних закладів Ізюмщини. Серед почесних гостей на святі були присутні начальник Головного управління освіти і науки Харківської обласної державної адміністрації Роман Шаповал, міський голова Олександр Божков, голова районної державної адміністрації Михайло Зубко, перші особи міста та району.

Дуже приємно було бачити на цьому святі Пояркова Юрія Михайловича, першого заступника голови Харківського обласного відділення Національного олімпійського комітету України, 2-разового олімпійського чемпіона з баскетболу, 2-разового чемпіона світу, Європи, почесного громадянина м.Харкова, професора; виконавчого директора Національного Олімпійського комітету Харківської області Гудкова Олексія Миколайовича і директора Харківського обласного вищого училища фізичної культури та спорту Попова Анатолія Миколайовича.

Кращі спортсмени міста Дворок Олена, кандидат в майстри спорту України з легкої атлетики, тренер-викладач з легкої атлетики ДЮСШ, та Філонов Денис, чемпіон області з бігу на дистанції 300 метрів, внесли олімпійський факел. Вихованці вищого училища фізичної культури № 1 показали майстер-клас з баскетболу. Кульмінацією свята було проголошення урочистої клятви. Юні олімпійці урочисто присягнули рівнятись на наших уславлених олімпійців, не втрачати спортивної честі. Подарунком для учасників заходу біли виступи танцювальних колективів «Імпровіз» та «Совершенство».