Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові підбито підсумки «Енерго-Фестивалю-2010»

У Харкові підбито підсумки «Енерго-Фестивалю-2010»

Наприкінці січня в Будинку культури Київського району відбулася урочиста церемонія підбиття підсумків та нагородження призерів ІV Енерго-Фестивалю, що організовується Харківської громадською організацією «Енергія миру». Фестиваль вперше було проведено в Харкові в 2006 році, головна мета цього заходу - залучення школярів, їх викладачів та батьків до проблем та можливостей енергозбереження і практики енергоефективності шляхом активізації творчих та комунікаційних здібностей, організації дозвілля.

Всього за роки існування фестивалю його учасниками стали 486 осіб, нагороджено 145 призерів Харкова та області. 2010 року до участі в фестивалі було прийнято 122 роботи, визначено 55 призерів, які отримали книги, грамоти, електричні лампи, а переможці також отримали можливість безкоштовного оздоровлення в дитячому таборі.

Переможці визначалися по п'яти номінаціях з урахуванням вікових груп: 7-11 років,12-15 років,16-25 років.

У першій номінації розглядалися творчі роботи із закликом до енергозбереження та виховання енергокультури, у другій – звіти про енергозберігаючі заходи – вже проведені та заплановані. Третя номінація була присвячена інноваційним енергоефективним проектам та винаходам, четверта - опису методик, технологій та пропозиціям до діючого законодавства. У п’ятій номінації визначалися переможці-волонтери.