Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В управлінні культури і туризму впроваджена комунікаційна система «Електронний уряд»

В управлінні культури і туризму впроваджена комунікаційна система «Електронний уряд»

В управлінні культури і туризму Харківської облдержадміністрації впроваджена комплексна комунікаційна система «Електронний уряд». Про це сьогодні на прес-конференції начальник управління культури і туризму Харківської облдержадміністрації Дмитро Кузнєцов. «Система розроблена однією з харківських фірм. Вона поєднує в собі різні комунікаційні програми і дозволяє здійснювати керівництво і спілкування через інтернет. Ми можемо спілкуватися, обмінюватися файлами, я можу давати доручення через цю програму і навіть контролювати прихід співробітників на роботу», - зазначив Дмитро Кузнєцов.

За його словами, ця система дозволяє економити: якщо раніше на послуги зв`язку управління культури і туризму витрачало близько 25 тис. грн. на рік, то після впровадження «електронного уряду» вдасться заощадити близько 10 тис.грн. Дмитро Кузнєцов також повідомив, що зараз ця система впроваджується у кількох районних відділах культури.

«Впровадження системи «Електронний уряд» не коштувало управлінню жодної копійки, оскільки ми виступаємо як пробні користувачі, на досвіді роботи яких розробник буде мати можливість ліквідувати всі огріхи, допущені при створенні», - підкреслив Дмитро Кузнєцов.