Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юрій Сапронов провів особистий прийом у Дергачівському районі

Юрій Сапронов провів особистий прийом у Дергачівському районі

27 січня заступник голови ХОДА Юрій Сапронов провів особистий прийом громадян у Дергачівському районі Харківської області. У ході прийому було розглянуто кілька звернень громадян з різних питань, які стосувалися як особистих проблем людей, так і суспільних питань, що хвилюють всю громаду Дергачівщини.

Зокрема, до Юрія Сапронова звернувся селищний голова Малої Данилівки Анатолій Вєліканов з проханням сприяння у будівництві очисних споруд на території селища. Як зазначив у свою чергу голова Дергачівської РДА Володимир Кацуба, це не тільки дозволить вирішити основну проблему Малої Данилівки, але й дасть поштовх розвитку всього району.

За словами Юрія Сапронова, найближчим часом будуть вжиті всі необхідні заходи, щоб проблема була вирішена.

Також було розглянуто звернення селищного голови Вільшан Олексія Литвинова, який розповів про необхідність капітального ремонту водопроводу в селищі. Крім цього у Вільшанах термінового ремонту потребує Будинок культури, селищна рада та Палац одруження. Як повідомив Юрій Сапронов, найближчим часом серед жителів селища буде проведено соціологічне дослідження з метою визначити те, що вони вважають першочерговою необхідністю, щоб згодом саме цю проблему і вирішити в якнайскоріше. При цьому буде розглянута можливість ремонту водопроводу у Вільшанах в рамках Програми розвитку ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду», що дозволяє 50% фінансування отримати від ПРООН.

Крім цього Юрій Сапронов розглянув звернення двох мешканок району - багатодітної матері Аліни Ковальової, яка потребує матеріальної допомоги для будівництва будинку, а також Світлани Острягіної, якій необхідна допомога на лікування. Обидві жінки отримали позитивну відповідь, і найближчим часом їм буде надана як матеріальна, так і організаційна допомога.