Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У міжнародному аеропорту «Харків» посилені заходи безпеки

У міжнародному аеропорту «Харків» посилені заходи безпеки

У зв'язку з подіями, що відбулися в московському аеропорту «Домодєдово», в Харківській області посилено заходи безпеки, в т.ч. в міжнародному аеропорту «Харків». Про це сьогодні повідомив заступник голови - керівник апарату Харківської облдержадміністрації Василь Хома.

За його словами, в області проводяться більш жорсткі заходи з безпеки, особливо на об'єктах, які пов'язані з масовим скупченням людей, у т.ч. і на території міжнародного аеропорту «Харків». «Посилена робота прикордонної служби, підрозділів внутрішніх військ та міліції, посилений режим патрулювання», - підкреслив Василь Хома.

Як повідомив начальник Харківського прикордонного загону Віктор Мельниченко, на всій території, яку обслуговує прикордонний загін, посилені заходи безпеки. Проводиться посилений прикордонний контроль в пунктах пропуску, посилена охорона кордону поза пунктами пропуску.

Василь Хома також повідомив, що зараз розробляється програма «Безпечне місто». «Коли Президент України затвердить Положення про міжвідомчу штабі з безпеки та правопорядку з підготовки до Євро-2012, в Харкові буде створено відповідний штаб. Крім того, в області періодично проходять антитерористичні навчання, в яких беруть участь підрозділи всіх силових структур », - зазначив заступник голови ХОДА.