Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Фестиваль короткометражного кіно «Харьковская сирень» відкриває таланти. Володимир Міславський

Фестиваль короткометражного кіно «Харьковская сирень» відкриває таланти. Володимир Міславський

«Фестиваль вартий уваги, якщо він робить відкриття. II Міжнародний фестиваль короткометражного кіно «Харьковская сирень» відкрив молодого і талановитого режисера, який зняв такий яскравий і добрий фільм. Я можу сміливо сказати, що картина Іллі Довгаля «Ми з тобою схожі» заслужено отримала приз глядацьких симпатій», - зазначив у ході прес-конференції член журі кінофестивалю, кінокритик Володимир Міславський.

Також він підкреслив, що документальне кіно - це досить складний жанр кінематографії. «Ілля провів серйозну роботу над фільмом. Я впевнений, що успіх його картини полягає в тому, що він не просто зрозумів свого персонажа - він з ним подружився. Він відкрив секрет успіху, то я його з цим вітаю», - додав Володимир Міславський.

«Для мене цей фільм став своєрідною пригодою. Я спробував себе у новій сфері діяльності, відкрив для себе багато нового, - сказав герой фільму «Ми з тобою схожі» Роман Чуль. - У мене є ще одна мрія - спробувати себе в ролі актора художнього фільму. Я розумію, що це трохи сміливо, але тепер я знаю - якщо вірити в диво, воно обов'язково відбудеться».