Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ми вийдемо на нормативні показники по всій сільськогосподарській продукції. Віталій Алексейчук

Ми вийдемо на нормативні показники по всій сільськогосподарській продукції. Віталій Алексейчук

Як зазначив 23 грудня у ході програми «Час влади» на обласному телебаченні заступник голови ХОДА Віталій Алексейчук, сільськогосподарська галузь Харківщини в 2010 році продемонструвала позитивні результати майже по всім показникам, незважаючи на складні погодні умови. Не в останню чергу цього вдалося досягти завдяки залученню в цю сферу кредитування.

«Ми цього року залучили в 1,9 рази більше кредитів – 509,2 мільйона, якщо в минулому році було тільки 262,4 мільйона. Хочу подякувати всім банкірам – жоден банк при тісній нашій співпраці не відмовив сільгоспвиробникам. Ми думаємо, що будемо залучати ще більше кредитів, тому що в нас є програма по залученню інвестицій, по закупівлі нової техніки, по племенній худобі.

Ми працюємо з Бєлгородською і Московською областями Російської Федерації з питання залучення інвестицій і кредитних ресурсів для того, щоб виконати програму по сільському господарству. Я думаю, що наше завдання – вийти на нормативні показники по всій сільськогосподарській продукції ми обов’язково виконаємо. Над цим питаннями ми сьогодні працюємо», - повідомив Віталій Алексейчук.

Також він зазначив, що сільськогосподарські підприємства Харківської області не мають заборгованості по заробітній платі перед співробітниками. Зарплата в цій сфері протягом року зросла на13,4%. Що стосовно майнових і земельних паїв, то орендарі розрахувались перед власниками на 70%.