Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У 2011 році планується візит делегації Республіки Татарстан в Харківську область

У 2011 році планується візит делегації Республіки Татарстан в Харківську область

У першій половині 2011 року в Харківську область з візитом приїде офіційна делегація Республіки Татарстан на чолі з Президентом Рустамом Мінніхановим. У ході візиту планується підписати низку коопераційних договорів між підприємствами Татарстану та Харківщини, попередні домовленості про які були досягнуті в ході візиту голови ХОДА Михайла Добкіна до Республіки Татарстан.

Про це 20 грудня під час програми «Зворотній зв'язок» на обласному радіо повідомив голова ХОДА Михайло Добкін.

«І президент, і прем'єр-міністр Татарстану виявили бажання приїхати до нас в Харківську область.У першій половині 2011 року ми можемо планувати візит у відповідь, який буде в більш широкому складі - з представниками бізнесу, промислових підприємств. До цього часу вже буде напрацьовано ряд спільних коопераційних договорів між нашими підприємствами, і може бути, деякі з них будуть підписані під час візиту», - повідомив він.

Окрім договорів між промисловими підприємствами, планується відновити коопераційні зв'язки між Харківським національним університетом імені Каразіна і Казанським університетом, які були засновані в один день.