Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Я вам бажаю, щоб у цій будівлі оселилося верховенство права і справедливість. Василь Хома

Я вам бажаю, щоб у цій будівлі оселилося верховенство права і справедливість. Василь Хома

26 листопада відбулося урочисте відкриття нового сучасного приміщення Жовтневої районної прокуратури міста Харкова по вулиці Маршала Конєва, 20.

Привітати новоселів приїхав заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Василь Хома, прокурор Харківської області Геннадій Тюрін, видатні співробітники прокуратури, керівники району.

«Сьогодні дійсно знакова подія для Харківської області, відзначив у ході урочистого відкриття будівлі Василь Хома. - Знакова, тому що в сьогоднішніх непростих умовах прокуратура як орган державної влади, який фінансується з бюджету, знайшла необхідні кошти для того, щоб створити сприятливі умови праці для своїх співробітників. Це дуже важливо як для фахівців, які тут працюють, так і для громадян, які сюди приходять». 

«Я вам бажаю, щоб у цій будівлі оселилося верховенство права, справедливість, і прокуратура і далі виконувала свої функції по забезпеченню законності в Харківській області», - сказав Василь Хома і відзначив, що обласна державна адміністрація, у свою чергу, і далі буде працювати спільно з прокуратурою області над тим, щоб і далі будувалися нові сучасні будівлі і створювалися відповідні умови для працівників прокуратур Харківщини.