Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Валківському районі відбудеться фотоконкурс "Молодь Валківщини за здоровий спосіб життя"

У Валківському районі відбудеться фотоконкурс "Молодь Валківщини за здоровий спосіб життя"

1 грудня 2010 року у Валках відбудеться фотоконкурс "Молодь Валківщини за здоровий спосіб життя". Захід організовано Валківським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з відділом у справах сім’ї та молоді та районною організацією Червоного Хреста України. Метою конкурсу є пропаганда здорового способу життя серед молоді району, боротьба з ВІЛ-інфекцією, а також формування громадської думки стосовно різних видів асоціальної поведінки і поширення інформації про наслідки вживання різних видів алкогольних, наркотичних та токсичних речовин.

Як повідомляє офіційний сайт Валківської районної державної адміністрації, участь у конкурсі може взяти кожен мешканець Валківського району віком від14 до 35 років, а також молодіжні громадські організації, молоді приватні підприємці, державні організації та інші установи будь-якої форми власності.

Учасники конкурсу можуть надіслати свої роботи з 8 до 26 листопада до ВРЦСССДМ ( приміщення спортивного комлексу ДЮСШ "Спорт для всіх", 2 поверх). Підсумки фотоконкурсу будуть підведені з 26 листопада по 1 грудня 2010 року. Переможці визначатимуться за результатами комісії.