Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У 99% політичних сил, які беруть участь у виборах в Харківській області, немає ніяких претензій. Михайло Добкін

У 99% політичних сил, які беруть участь у виборах в Харківській області, немає ніяких претензій. Михайло Добкін

Більшість політичних партій Харківської області вважають, що підготовка до виборів у регіоні відповідає закону. Деякі сили, які заявляють про порушення, намагаються таким чином привернути до себе увагу, - вважає голова ХОДА Михайло Добкін.

«За великим рахунком, у 99% політичних сил, які беруть участь у виборах в Харківській області, немає ніяких претензій з приводу заборон, якихось правопорушень. Ті, хто хоче звернути на себе увагу, заявляють про фальсифікації, але в кінцевому підсумку, ті, хто це робить, все більше стають схожими на маргінальні політичні сили», - підкреслив Михайло Добкін 25 жовтня в ході програми «Зворотний зв'язок» на обласному радіо.

Також він повідомив, що для того, щоб відповісти на запитання всіх політичних сил, найближчим часом буде проведена зустріч голови області з усіма партіями-учасниками виборів.

«Сьогодні планувався такий круглий стіл, але ті події, які відбувалися у нас в суботу, зробили неможливим проведення такої зустрічі. Я думаю, що в один з днів цього тижня ми зустрінемося. Хоча відзначу, що в мене постійно проходять зустрічі з керівниками різних партій, хто, незважаючи на незгоду з політичною силою, яку я представляю, йде назустріч, готовий до конструктивного діалогу», - підкреслив голова області.