Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Прокуратура не виявила несанкціонованої роботи друкарського верстата підприємства «Фоліо-плюс» з виробництва виборчих бюлетенів

Прокуратура не виявила несанкціонованої роботи друкарського верстата підприємства «Фоліо-плюс» з виробництва виборчих бюлетенів

Як розповів сьогодні прокурор міста Євген Попович, комісією прокуратури було детально перевірено та проаналізовано процес виготовлення виборчих бюлетенів на підприємстві «Фоліо-плюс»: «Саме підприємство має внутрішню охорону, при виробництві безпосередньо виборчих бюлетенів до верстата були виставлені співробітники МВС на підставі угоди між підприємством «Майдан» та обласним управлінням внутрішніх справ».  

Виробниче приміщення «Фоліо-плюс» оснащене 8 відеокамерами спостереження, записи яких у прискореному режимі були переглянуті співробітниками прокуратури.

«На електронних носіях була вилучена вся інформація процесу виготовлення бюлетенів. Ми не знайшли підстав вважати, що до цього верстата підходили невідомі особи і що мала місце несанкціонована робота цього верстата, - підкреслив Євген Попович. - Облік всіх надрукованих бюлетенів проводився на самому верстаті за допомогою його електронного відлікового пристрою, при зважуванні виготовленої партії, при транспортуванні та зберіганні на складі і далі при передачі за накладними зі складу друкарні на склад обласної виборчої комісії".