Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Головне завдання - забезпечити рівні можливості для вільного волевиявлення

Головне завдання - забезпечити рівні можливості для вільного волевиявлення

Забезпечити 31 жовтня рівні можливості для всіх громадян шляхом вільного волевиявлення обрати політичні сили, які вони вважають гідними, у міську, обласну та районні ради - в цьому бачить головне завдання організації виборчого процесу голова ХОДА Михайло Добкін: «Я абсолютно не сумніваюся, що так воно і буде. Ми неодноразово вже проходили виборчі кампанії. Ні в міжнародних спостерігачів, ні у територіальної громади в цілому не було питань, пов'язаних з будь-якими порушеннями».  

При цьому Михайло Маркович відзначає, що окремими політичними силами, які насилу намагаються подолати 3-х% бар'єр, сьогодні обрана така тактика, коли вся їх діяльність спрямована на спроби скомпрометувати чинну владу, звинувачуючи її в тому, що їм не дають щось, що їм потрібно для перемоги, що їм не надають рівні можливості.

«Реалії ж абсолютно інші. З виборів нікого не знімають. Всі, хто хотів, зареєструвалися. За винятком точкових, локальних речей, які не впливають на всю виборчу кампанію в цілому в регіоні, все проходить абсолютно спокійно. Це думка більшості людей, які тверезо дивляться на те, що відбувається, а не очима своїх невеликих політичних вождів, які намагаються так чи інакше через такі технології потрапити до рад різних рівнів», - резюмує Михайло Добкін.

Теги