Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Чугуївський авіаремонтний завод має освоїти нові види робіт

Чугуївський авіаремонтний завод має освоїти нові види робіт

ДП «Чугуївський авіаремонтний завод» має освоїти нові види робіт. Про це сьогодні в ході брифінгу за підсумками візиту на завод сказав народний депутат України Олександр Кузьмук.  «Привело нас сюди до вас головне: а що буде, коли закінчиться ресурс останнього Л-39? Розглядається питання україно-китайського літака, україно-російського літака, але я здивований, що керівництво Чугуївського авіаремонтного заводу до таких переговорів не залучається. Я розумію так: якщо ми ведемо мову про перспективний навчально-тренувальний літак, то треба в першу чергу думати: а де він буде обслуговуватися і ремонтуватися? І готувати базу для цього, готувати виробництво, щоб новий літак, що надійшов в Україну, вже знав своє місце, свій цех і свій ангар», - заявив народний депутат.

Олександр Кузьмук також подякував колективу Чугуївського авіаремонтного заводу за те, що завод в умовах практично повної відсутності підтримки з боку держави завод зберіг свою марку, фахівців і виробництво.

Довідка:

ДП «Чугуївський авіаційний ремонтний завод» створено на базі Чугуївський авіаційний майстерень, які були засновані 01.09.1938 при Чугуївському авіаційному училищі льотчиків.

За роки існування підприємство відновлювало і ремонтувало різні види авіаційної техніки для Болгарії, Ірану, Лівії, Сирії, Алжиру, Ємену, Куби, Китаю, Польщі, Індії, проводило навчання військових фахівців з цих країн.