Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін привітав колектив Дворічнокутської школи з 125-річчям з дня заснування навчального закладу

Михайло Добкін привітав колектив Дворічнокутської школи з 125-річчям з дня заснування навчального закладу

Сьогодні голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін взяв участь в урочистостях з нагоди 125-річчя Дворічнокутської загальноосвітньої школи I-III ступенів Дергачівського району. Голова ХОДА привітав колектив та учнів школи з ювілеєм і подарував ноутбук. А голова Дергачівської РДА Володимир Кацуба вручив ювілярам комп'ютер.  

«Я вітаю вчителів учнів та їх батьків з цією знаменною подією. Бажаю учням, щоб ви отримували в школі не тільки знання, але і щоб ви навчилися тут по-справжньому любити свій рідний край і Україна. Я хочу, щоб ви, коли станете дорослими і будете керувати заводами, фірмами, районами, країною, робили це, знаючи і розуміючи, що іншої такої країни немає, і краще і рідніше Україна у нас з вами нічого не було і ніколи не буде. Я хочу, щоб ви прийняли країну у своїх батьків сучасної, успішної, багатою.

Хочу сказати слова подяки педагогам, які повністю віддають себе вихованню підростаючого покоління, і, незважаючи на всі труднощі і складності, роблять так, щоб наші діти отримували найкращі знання і виховання », - зазначив Михайло Добкін, звертаючись до присутніх.

Також в урочистостях взяли участь ректор Харківського національного університету внутрішніх справ, генерал-полковник міліції Олександр Бандурка та начальник обласного управління освіти і науки Роман Шаповал.

Довідка

Двуречнокутська загальноосвітня школа I-III ступенів Дергачівського району заснована в 1885 році. У школі всього 10 класів, в яких навчаються 193 учня, з них 24 учні 1-х класів. Педагогічний колектив налічує 21 співробітника, з них вищу освіту мають 17 осіб, середньоспеціальну - 3, ще 1 особа навчається у ВНЗі. 6 педагогів мають вищу категорію, I категорію - 5 осіб, II категорію - 2. Директор школи - Любов Пономаренко, займає цю посаду з 1995 р.