Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін зустрівся з колективом «Чугуївського авіаремонтного заводу»

Михайло Добкін зустрівся з колективом «Чугуївського авіаремонтного заводу»

12 жовтня голова ХОДА Михайло Добкін і народний депутат України Олександр Кузьмук ознайомилися з роботою ДП «Чугуївський авіаремонтний завод», а також зустрілися з колективом підприємства. У ході зустрічі Михайло Добкін розповів співробітникам заводу про основні напрямки розвитку області, а також відповів на питання колектива.

«Я бував на різних підприємствах, і можу вам сказати, що все залежить від керівника, а також трудового колективу. Якщо є бажання розвиватися далі, то підприємство розвивається, а якщо тільки чекають допомоги від держави та інших влад, то опиняються в такій ситуації, як зараз ХЕМЗ. У якого сьогодні величезні борги по заробітній платі, і підприємство практично не розвивається», - підкреслив Михайло Добкін.

Також голова ХОДА зазначив, що у «Чугуївського авіаремонтного заводу» є величезні перспективи розвитку, зокрема підприємство може збільшити оборот за рахунок розробки безпілотних літальних апаратів. Як зазначив у свою чергу Олександр Кузьмук, перш за все, підприємство потребує державного замовлення.

«Які б іноземні замовники у вас не були, питання інтенсифікації виробництва, оновлення фондів, підвищення заробітної плати вони не вирішать. У такому питанні обов'язково потрібне замовлення держави, замовлення міністерства оборони», - підкреслив він.