Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Всі політичні сили Харківської області, які хочуть брати участь у виборах, отримали для цього рівні можливості. Михайло Добкін

Всі політичні сили Харківської області, які хочуть брати участь у виборах, отримали для цього рівні можливості. Михайло Добкін

Перший, підготовчий етап виборчої кампанії завершився успішно. Висування і реєстрація кандидатів, підготовка виборчих дільниць були проведені вчасно та згідно з чинним законодавством. Етап агітації і безпосередньо виборів також пройде в рамках закону, - вважає голова ХОДА Михайло Добкін.

«Всі політичні сили в Харківській області, хто бажав брати участь у виборах, мали для цього можливість. Були деякі проблеми з реєстрацією, але все це відбувалося тільки через неякісне оформлення документів.Окремі політичні сили не готові були до тих вимог, які пред'являє чинне законодавство, але не тому, що їх в чомусь обмежили, а тому що у них немає порядку і людей, які готові б були професійного оформляти необхідні документи для територіальних виборчих комісій.

Зараз починається більш активний етап агітації і контрагітації, я думаю, що пройде він абсолютно спокійно, все буде на очах у громадськості. Ті іноземні спостерігачі, які виявили бажання приїхати до нас і спостерігати за виборами, будуть мати таку можливість, не важливо, з якої країни вони приїхали. Партія регіонів максимально зацікавлена у проведенні чесних, відкритих, прозорих виборів», - підкреслив він.