Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У селі Підвисоке Борівського району відкрито нове поштове відділення

У селі Підвисоке Борівського району відкрито нове поштове відділення

6 жовтня голова ХОДА Михайло Добкін взяв участь в урочистому відкритті поштового відділення у селі Підвисоке Борівського району. Михайло Добкін привітав співробітників пошти з наступаючим Всесвітнім днем пошти і подарував працівникам нового відділення три велосипеди. 

«Я думаю, що ці велосипеди стануть в нагоді листоношам, і вони зможуть працювати швидше», - зазначив він.

Також глава області відзначив величезне значення, яке має пошта для жителів сільської місцевості.

Пошта є для багатьох чи не єдиною можливістю спілкуватися з близькими і вирішувати певні професійні завдання. Я хочу побажати трудовому колективу, щоб нове приміщення вдихнуло нове життя в їх роботу. Я дивився статистику, прибуток тут є, але її потрібно підвищувати. Я впевнений, що за допомогою нового приміщення і нових можливостей ви це зробите », - підкреслив він.

«Це не перший подібний об'єкт, який ми відкриваємо в останній час у Харківській області. У нас є спільна програма з обласною адміністрацією, і це стосується не тільки поштових відділень, але і дитячих дошкільних установ, амбулаторій, фельдшерських пунктів, і всього того, що необхідно для нормального життя сільського населення в Харківській області.

Влада сьогодні пропонує конкретні реформи, і не тільки пропонує, а й починає реалізовувати», - підкреслив голова Харківської обласної ради Сергій Чернов.

Відділення обслуговуватиме 800 жителів, в тому числі 425 пенсіонерів з п'яти населених пунктів: Калиново, Мирне, Парнювате, Ясинювате і Підвисоке. У відділенні працюють п'ять чоловік, у тому числі 3 листоноші. На ремонт відділення було витрачено 212 тис. грн.