Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Без тваринництва не буде рослинництва. Віталій Алексейчук

Без тваринництва не буде рослинництва. Віталій Алексейчук

«Ми маємо залучати інвестиції, як іноземні, так і вітчизняні, в розвиток тваринництва на Харківщині. На роботу господарств, де є тваринництво, не впливають ніякі погодні умови, - зазначив під час ефіру програми обласного державного радіо «Ранковий ексклюзив» заступник голови ХОДА Віталій Алескейчук. - Наприклад, якщо господарство в день має 22 тисячі тонн молока, які здає по 4 грн, то щоденно це становить 90 тисяч гривень, а щомісячно - 2,5 млн. Це завжди «жива» копійка, це органічні добрива, все можна розраховувати і планувати. Без тваринництва не буде рослинництва!»  

Крім того, сьогодні значно підвищилася закупівельна ціна на м’ясну сировину, а завдяки роботі обласної комісії з контролю за використанням цієї сировини зменшилося надходження низькоякісного імпортного м’яса до переробних підприємств, і останні із задоволенням придбають сировину наших товаровиробників.

"Це дає впевненість всім сільгосптоваровиробникам, що їх продукція матиме попит, тому можна сміливо відроджувати тваринницьку галузь, а в мешканців області є надія отримувати якісну мясну продукцію", - підкреслив Віталій Алексейчук.