Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Підготовка об’єктів соціальної сфери до зими відбувається згідно з затвердженими графіками

Підготовка об’єктів соціальної сфери до зими відбувається згідно з затвердженими графіками

Як повідомив сьогодні під час обласної селекторної наради в.о. начальника Головного управління житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури ХОДА Сергій Черняк, станом на 26 серпня до зими підготовлено 902 школи із 918 (або 98,3%) на загальну суму 43,2 млн. грн.; 578 дитячих дошкільних закладів із 593 (або 97,5%) на загальну суму 3,62 млн. грн. Лікарні та лікувальні заклади підготовлено на 91% (884 од. з 972 од.) на загальну суму 4,5 млн. грн.

Всього залишаються не підготовленими 16 шкіл, у т.ч. по 1 школі у Балаклійському, Барвінківському, Богодухівському, Вовчанському, Зміївському, Первомайському та інших районах та містах області. Залишилось підготувати 15 дитячих дошкільних закладів: по 1 закладу у Балаклійському, Богодухівському, Вовчанському, Зміївському, Ізюмському, Харківському та інших районах та містах.

У підготовці лікувальних закладів відстають райони: Богодухівський (86%), Борівський (86%), Первомайський (85%), Зміївський (87%). В цілому по лікувальним об'єктам ще необхідно підготувати 98 приміщень.

«Перед всіма керівниками районів і міст поставлена задача завершити роботу з підготовки соціальних закладів до 1 вересня», - підкреслив Сергій Черняк.