Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Міністр закордонних справ Костянтин Грищенко привітав Харківщину з Днем Незалежності

Міністр закордонних справ Костянтин Грищенко привітав Харківщину з Днем Незалежності

Міністр закордонних справ України Костянтин Грищенко надіслав голові Харківської облдержадміністрації Михайлу Добкіну та в.о. Харківського міського голови, секретарю міської ради Геннадію Кернесу привітання з Днем Незалежності України та 67-ю річницею звільнення Харкова від фашистських загарбників.

«Харківщина - один з найбільших наукових і культурних, промислових і транспортних регіонів України, який упевнено розвивається, є потужним рушієм національної економіки нашої держави.

Закономірно, що саме адміністративний центр області - Харків – обрано одним з міст, де проходитиме важливий міжнародний турнір - Чемпіонат Європи з футболу ЄВРО-2012.

Та найбільше багатство Харківської землі - це її жителі: розумні і працьовиті, люди - робітники і науковці, машинобудівники і медики, аграрії й освітяни, котрі щоденною інтелектуальною та фізичною працею примножують здобутки і надбання свого краю.

Хочу побажати Вам особисто, а також всім мешканцям Харкова та області міцного здоров'я і святкового настрою, миру і благополуччя, а також великої професійної наснаги», - зазначає Костянтин Грищенко у вітальному листі.