Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ми намагаємося залучити в регіон все краще і віддати на службу людям. Михайло Добкін

Ми намагаємося залучити в регіон все краще і віддати на службу людям. Михайло Добкін

Як відзначив в ході огляду реконструкції окружної дороги голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, Харків за досить короткий термін зміг створити дуже сильну матеріально - технічну базу для ремонту міських доріг. Сьогодні ремонт доріг в Харкові більш масштабний, ніж в інших містах України. «Капітальний ремонт 85-ти кілометрової кільцевої дороги - це дуже складне завдання, тим більше, коли є обмеження за часом. Наш наступний крок - ремонт доріг в області», - підкреслив голова ХОДА.  

Харків є єдиним містом в Україні, яке отримало можливість в цьому році капітально відремонтувати кільцеву дорогу. З державного бюджету на ремонт дороги виділено 350 млн. грн.

«Все, що буде зроблено, буде служити харків'янам та буде приносити додаткові гроші в економіку нашого регіону і держави. Я впевнений, що ця дорога буде зразком виконаних робіт і прослужить ще не один рік. Технології, які застосовуються при ремонті кільцевої дороги, раніше були застосовані при реконструкції Бориспільської траси. Вона і зараз служить вірою і правдою. Ми намагаємося залучити в регіон все краще і віддати на службу людям », - зазначив Михайло Добкін.