Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська облдержадміністрації збільшує матеріальний резерв для боротьби з пожежами в області

Харківська облдержадміністрації збільшує матеріальний резерв для боротьби з пожежами в області

«Наше звернення до Уряду щодо допомоги фінансування на поповнення матеріального резерву і пального у боротьбі з пожежами, підтримки не знайшло. Все буде вирішуватись на рівні областей і районів. Тому сьогодні було ухвалено рішення надати пальне військовим частинам з матеріального резерву Харківської обласної державної адміністрації, згідно заявок наданих командирами цих частин. Сьогодні також ухвалено рішення поповнити матеріальний резерв ХОДА на 700 тис. грн., що складе в цілому 1 млн 400 тис. грн. 

Але все це не говорить про те, що райони повинні мати допомогу тільки від ХОДА. Голови райдержадміністрацій повинні забезпечити, згідно діючого законодавства, в повному обсязі матеріальний резерв своїх районів, розглянути свій резервний фонд з тим, щоб гроші були зарезервовані для боротьби з пожежами.

Це обов΄язкове доручення всім головам райдержадміністрацій», - підкреслив в ході засідання обласного оперативного штабу для координації дій із проведення заходів та мінімізації можливих негативних наслідків надзвичайних ситуацій, пов’язаних із пожежною небезпекою, яке відбулося в режимі селекторної наради з районами області, перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Володимир Бабаєв.