Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін об'їде всі арсенали Харківщини з перевіркою протипожежної безпеки

Михайло Добкін об'їде всі арсенали Харківщини з перевіркою протипожежної безпеки

Голова ХОДА Михайло Добкін відвідає всі військові формування Харківської області, де зберігаються боєприпаси. Всі арсенали будуть перевірені на дотримання правил протипожежної безпеки, а також при необхідності військовим частинам буде надана матеріальна і організаційна допомога

«Я прийняв рішення разом з членами КНС об'їздити всі арсенали, подивитися своїми очима на стан протипожежної безпеки, чи відповідають викладені на папері доповіді реальній ситуації, дізнатися, яка потрібна допомога, і на місці швидко вирішити всі питання, щоб у спекотний період була можливість оперативно реагувати на будь-які ситуації, в першу чергу - їм запобігати. Хто має потребу в паливі, буде ним забезпечений до кінця завтрашнього дня, де потрібні певні організаційні роботи по влаштуванню доріг для під'їзду спеціальної пожежної техніки, - всі ці дії будуть проведені в найкоротший термін»,- сказав Михайло Добкін під час комісії з питань надзвичайних ситуацій, яка відбулася в Балаклії 11 серпня.

Як відзначив голова області, на даний момент на Харківщині налагоджено співпрацю між військовими підрозділами та співробітниками МНС, завдяки чому ситуацію зі стану протипожежної безпеки простіше контролювати.
 

Теги