Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ведеться підготовка медичних закладів Харківської області до роботи в осінньо-зимовий період

Ведеться підготовка медичних закладів Харківської області до роботи в осінньо-зимовий період

 З метою своєчасної підготовки закладів охорони здоров'я Харківської області до сталої роботи в осінньо-зимовий період Головним управлінням охорони здоров'я обласної державної адміністрації видано наказ від 26 квітня 2010 року № 321 «Про підготовку комунальних лікувально-профілактичних закладів та установ до роботи в осінньо-зимовий період 2010-2011 років». Про це повідомив сьогодні під час селекторної наради заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма.

За його словами, на виконання цього наказу в кожному закладі охорони здоров'я видані відповідні накази та розроблені заходи по приведенню до нормального робочого стану мереж електро-, водо- та теплопостачання. Заплановані роботи по утепленню та ремонту будівель, покрівель, проведенню випробувань внутрішньо-будинкових теплових мереж із здачею їх по актам тепло постачальникам; доведенню котельного господарства до існуючих норм експлуатації; забезпеченню первинними засобами пожежегасіння будівель та споруд.
Роботи по підготовці лікувально-профілактичних закладів до роботи в осінньо-зимовий період здійснюються за рахунок видатків, запланованих на проведення капітального ремонту, залучених додатково до бюджету коштів та власними силами медичних працівників.