Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Від рівня внутрішнього споживання залежить економічний рівень держави. Юрій Сапронов

Від рівня внутрішнього споживання залежить економічний рівень держави. Юрій Сапронов

Сьогодні в облдержадміністрації вітали кращих працівників торгівлі та ресторанного господарства області з нагоди професійного свята – Дня працівників торгівлі. З вітальним словом до присутніх в залі звернувся заступник голови ХОДА Юрій Сапронов: «За січень-лютий 2010 року, вперше за останні 15 місяців фінансової кризи, темпи росту обігу роздрібної торгівлі у Харківської області перевищили 100%-ий бар’єр і склали 100,8%, а за січень-червень склали вже 103% при середньому показнику по Україні 102,3%. А саме Від рівня внутрішнього споживання залежить економічний рівень держави, а від якості товарів та торгового обслуговування, рівня цін на споживчі товарі залежить якість життя людей, їх настрій, здатність та бажання планувати завтрашній день».

Також Юрій Анатолійович відзначив, що вчора в Українському народному домі у Києві на урочистому зібранні з нагоди Дня працівників торгівлі серед інших нагородами Міністерства економіки були відзначені і представники Харківщини. Це ректор Харківського державного університету харчування та торгівлі Олександр Черевко, віце-президент концерну «Райський уголок» Вікторі Бєлявцева, заступник начальника управління розвитку споживчого ринку ГУ економіки облдержадміністрації Ігор Мартишко, директор ТОВ «АПО Харківцукорзбит» Тетяна Волобуєва та керуюча фірмовим салоном-магазином ВАТ «Ювелірний завод» Марія Шаповалова.

Кращим представникам торгівлі та ресторанного господарства області були вручені Почесні грамоти ХОДА та обласної ради та Подяки голови ХОДА і голови обласної ради.