Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У важкоатлетів з Безлюдівки буде новий клуб

У важкоатлетів з Безлюдівки буде новий клуб

Заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Євген Савін відвідав з робочим візитом Харківський район. Основну увагу він приділив об'єктів спортивної та культурної сфери.

Зокрема, Євген Савін вивчив ситуацію, що склалася навколо клубу важкої атлетики в селищі Безлюдівка. Цей клуб був організований у 1998 році в підвальному приміщенні житлового будинку.Незважаючи на скромні умови приміщення, за більш ніж десятирічну історію вихованці клубу успішно виступали у всеукраїнських та міжнародних змаганнях з важкої атлетики та пауерліфтіну.Сьогодні в секції налічується 60 спортсменів, проте саме приміщення знаходиться в поганому стані і не відповідає вимогам санітарно-гігієнічних норм. Крім того, сусідство з житловими квартирами створило конфліктну ситуацію.
Євген Савін зазначив, що досягнення спортсменів-важкоатлетів необхідно підтримати. Для цього потрібно розглянути перенесення клубу в інше місце селища і дати можливість продовжувати тренування.На сьогодні у влади селища вже є два приміщення на вибір, куди може переїхати клуб: Безлюдівський юридичний ліцей чи нове приміщення Безлюдівського селищної ради. Щоправда, обидва варіанти вимагає серйозних капітальних вкладень.Заступник голови ХОДА дав доручення підготувати проектно-кошторисну документацію облаштування нового спортивного залу для важкоатлетів в селищі, після чого буде обраний кращий варіант.Клуб важкої атлетики необхідно підтримувати, і розвивати цей вид спорту в регіоні в цілому, переконаний Євген Савін.
Також під час поїздки Євген Савін ознайомився з ходом будівництва нового футбольного поля в с. Хорошеве і стадіону «Колос» в с. Бабаї. Обидва об'єкти будуть здані восени.