Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Я не бачу причин для звільнення директора "Харківцукорзбут". Віталій Алексейчук

Я не бачу причин для звільнення директора "Харківцукорзбут". Віталій Алексейчук

На адресу Харківської облдержадміністрації надійшов лист від Господарської асоціації «Харківцукор» з проханням посприяти в перегляді наказу про звільнення директора державного підприємства "Харківцукорзбут" Олександра Лагутіна.  

«Асоціація «Харківцукор» здивована інформацією про наказ Міністерства аграрної політики України від 01.07.2010р. № 133-п про звільнення з посади директора ДП "Харківцукорзбут" - Лагутіна О.О., контракт з яким було узгоджено і підписано до кінця 2011 року.

В 2004 році ДП «Харківцукорзбут» практично припинило свою діяльність через те, що власники цукрових заводів та товаровиробники почали проводити реалізацію цукру самостійно. Його керівник та фахівці звільнилися з підприємства і була направлена пропозиція в Держхарчопром України про його закриття, але з приходом на це підприємство Лагутіна О.О.- директором, відновило свою роботу, запрацювало по новому. Підприємство із збиткового і безперспективного стало основним оператором на ринку цукру не тільки в Харківській області, а також Донецькій, Луганській та Дніпропетровській областях», - йдеться у листі.

За словами заступника голови ХОДА Віталія Алексейчук, йому до сьогодні нічого не було відомо про зняття Олександра Лагутіна з посади директора.

«Зі мною ніхто це питання не погоджував, мене поставили перед фактом. Я зустрічався з головою Харківської облдержадміністрації і доповів йому про виниклу ситуацію. Думаю, що Олександр Лагутін буде запрошений Михайлом Добкіним на бесіду. Я не бачу причин для звільнення О. Лагутіна», - підкреслив заступник голови ХОДА Віталій Алексейчук.