Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Якщо готелі не будуть підготовлені згідно до вимог УЄФА, ми будемо виключати їх з програми підготовки до Євро 2012. Михайло Добкін

Якщо готелі не будуть підготовлені згідно до вимог УЄФА, ми будемо виключати їх з програми підготовки до Євро 2012. Михайло Добкін

У ході наради з підготовки Євро-2012 в Харкові директор Департаменту з підготовки до Євро-2012 міськради Віктор Христоєв повідомив, що готелі «Чічіков» та «Київський» до цих пір не розпочали підготовку до прийому гостей чемпіонату Європи 2012 року з футболу. Готель «Чічіков» ще не приступал до розробки проекту реконструкції, а керівництво готелю «Київський» підготувало проектну документацію, але до робіт з реконструкції ще не приступило.  Як підкреслив голова Харківської облдержадміністрації, співголова оргкомітету з підготовки Харкова і області до чемпіонату Європи 2012 року з футболу Михайло Добкін: «Ми чекаємо від готелів «Чічіков» та «Київський» офіційний відповідей про їх готовність до прийому гостей чемпіонату Європи 2012 року з футболу. І якщо фахівці вирішать, що вони не здатні підготувати свою інфраструктуру відповідно до вимог УЄФА, ми будемо виключати ці готелі з програми підготовки до Євро 2012»

Раніше планувалося переформатувати готель «Чічіков» в 5-зірковий і побудувати додатковий готельний корпус. Передбачалося, що крім 56-ти номерів підвищеної комфортності, новий корпус буде включати в себе басейн, СПА - центр, три конференц-зали, двоповерхову підземну парковку. 

У результаті реконструкції номерний фонд готелю «Київський» планувалося розширити до більш ніж 200 фешенебельних номерів і апартаментів, відкрити сучасний конференц-зал, SPA-центр, три ресторани і підземний паркінг. 

Нестача номерів у готелях буде покритий за рахунок додаткових споруджуваних готельних номерів гольф-клубу у П'ятихатках.