Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові проходить перший дитячий турнір з тенісу Sapronov-tennis Junior Cup

У Харкові проходить перший дитячий турнір з тенісу Sapronov-tennis Junior Cup

5 липня розпочався липневий фестиваль тенісу - перший дитячий турнір для дівчаток і хлопчиків у віковій категорії до 10 і до 12 років Sapronov-tennis Junior Cup. Змагання зібрали 65 учасників з десятка українських міст. Фінальні матчі турніру, який проводиться за комбінованою системою (групові турніри на першому етапі та ігри плей-офф у фінальній частині), відбудуться в неділю 11 липня з 10:00. 

17 липня розпочинається традиційний жіночий професійний турнір з призовим фондом 25 тисяч доларів - Sapronov-tennis Kharkiv Ladies Cup. У ньому візьмуть участь всі найкращі українські молоді тенісистки, в тому числі чемпіонка юніорського Ролан Гарроса і фіналістка Вімблдонського тенісного турніру Еліна Світоліна. Остаточний список учасниць змагань стане відомий до початку наступного тижня (12 липня).

З 22 по 24 липня відбудеться перший в Україні турнір інвалідів-колясочників - Sapronov-tennis wheelchair Cup за участю запрошених спортсменів з Одеси та Москви. Запрошення отримала і молдавська федерація тенісу. 

Змагання відбуваються під егідою Федерації тенісу України та Міжнародної федерації тенісу. Спонсором серії є Харківський Міський благодійний фонд Юрія Сапронова.