Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Порушення автоперевізниками чинного законодавства загрожує їм розірванням угод

Порушення автоперевізниками чинного законодавства загрожує їм розірванням угод

На сьогоднішній день, в результаті звітів автостанцій був проведений повний аналіз їх діяльності, в результаті якого стало відомо, що частина автоперевізників Харківського регіону не справляється зі своїми договірними зобов'язаннями. «Почастішали випадки порушень перевізниками затверджених розкладів руху, зривів рейсів за нез'ясовних причин, відмов у перевезенні пільгових категорій громадян. Нам необхідно вживати дієвих заходів щодо безумовного виконання автоперевізниками всіх форм власності та видів сполучення чинного законодавства, що регулює перевезення пасажирів, особливо - пільгового контингенту. 

Це є одним з факторів, невиконання якого це передумова для розірвання угоди з перевізником», - підкреслив в ході наради з головами райдержадміністрацій заступник начальника Головного управління промисловості, транспорту і зв'язку облдержадміністрації Сергій Дульфан.

За його словами рівень виконання договірних зобов'язань з окремим перевізникам досягає мінімальної позначки 16 - 25%. В даний час готуються документи на розірвання з ними угод.