Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській області буде відкрито престижний дитячий оздоровчий табір

У Харківській області буде відкрито престижний дитячий оздоровчий табір

«Мною було дано доручення про створення в Харківському регіоні так званого харківського «Артека» на базі одного з оздоровчих таборів Харківської області. Завтра в табір виїжджає робоча група, до складу якої входять співробітники Головного управління у справах сім'ї, молоді та спорту і Головного управління освіти Харківської облдержадміністрації. Ми вже підготували концепцію роботи дитячого оздоровчого центру, який буде працювати цілий рік і приймати дітей з усього Харківського регіону», - повідомив у прямому ефірі телепрограми «Час влади» голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін.  

В оздоровчому таборі буде відкрито навчальний центр, в якому буде проводитися підготовка кадрів для всіх оздоровчих таборів Харківської області.

За словами голови харківської облдержадміністрації новостворений табір буде кращим і найпрестижнішим у нашому регіоні. Частина місць буде віддано для талановитих дітей Харкова та області, які досягли високих результатів на місцевих і всеукраїнських олімпіадах і конкурсах. Місця для таких дітей будуть надані абсолютно безкоштовно.

«Цього року ми вже відправили 1000 дітей нашого регіону до «Артеку » і «Молодої гвардії».  Звичайно, всіх бажаючих ми не можемо направити в ці відомі здравниці. Тому було прийнято рішення створити таку здравницю у нас в області. Планується, що в новому оздоровчому центрі цілий рік зможуть відпочивати і оздоровлюватися близько 5000 дітей», - підкреслив заступник голови ХОДА Євген Савін.