Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Обласна влада зробить все, щоб не дати розікрасти майна заводу ім.Шевченка

Обласна влада зробить все, щоб не дати розікрасти майна заводу ім.Шевченка

Сьогодні в ході наради з питання стабілізації фінансово-економічного стану ДП «Харківський приладобудівний завод імені Т.Г.Шевченка» голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін зазначив, що зробить все, щоб не дати розікрасти майно заводу.

«Завод здав металобрухту на десятки тисяч гривень, а за накладними сума значно менша. Така ж ситуація і на первомайському «Хімпромі», який вирізали на метал і розпродали, але при цьому не гасяться існуючі заборгованості і не забезпечуються належні умови зберігання хімічних компонентів. Ще один такий приклад - 61-й арсенал у м.Лозова, з якого вивезли металу на сотні мільйонів гривень, але при цьому не знайшли коштів на відселення 64 сімей, які живуть на території арсеналу і гуляють серед снарядів. Не можна допускати такої ж ситуації на інших підприємствах області», - зазначив голова ХОДА.

Михайло Добкін підкреслив, що буде з'ясована ситуація з роботою всіх приватних фірм, які були створені біля заводу і сьогодні безбідно і автономно існують. «Не можна все погане залишати на державному підприємстві, а все хороше забирати у приватні руки. Ці підприємства мають право на життя, але тільки не за рахунок державного підприємства», - підкреслив голова ХОДА.