Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юрій Сапронов провів особистий прийом громадян у Великобурлуцькому районі

Юрій Сапронов провів особистий прийом громадян у Великобурлуцькому районі

В рамках робочої поїздки Великобурлуцьким районом заступник голови ХОДА Юрій Сапронов провів виїзний прийом громадян. Шестеро жителів району, які записалися на прийом, зверталися до віце-губернатора переважно з питаннями матеріальної допомоги на лікування та газифікації населених пунктів.

Так, голови двох ініціативних груп з газифікації сел. Приколотне Володимир Беляєв та Валерій Тунік розповіли Юрію Сапронову про ситуацію з газифікацією селища. Вести газопровід до Приколотного розпочали ще в 2004 році, але досі блакитне паливо не прийшло в оселі жителів селища. За словами місцевих мешканців, прокладанням газопроводу займалися три підрядники, два з яких виконали свою роботу вчасно та якісно, а третій недобросовісно поставився до виконання задачі, використовуючи під час робіт не нові труби, відтак частина газопроводу фактично дірява. Цією справою зараз займається прокуратура, але жителям Приколотного від того не легше. «300 дворів здавали від 10 до 15 тисяч гривень, щоб жити з газом, а тепер змушені купувати дрова», - бідкаються вони.

«Необхідно визначити, скільки коштів потрібно, щоб запустити газопровід до зими», - зазначив Юрій Анатолійович та запевнив, що це питання відтепер буде у нього на контролі.