Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Займайте активну позицію - стукайте в усі двері. Ірина Акімова

Займайте активну позицію - стукайте в усі двері. Ірина Акімова

Бути всіх учасників процесу розробки програми економічних реформ більш ініціативними закликала під час відкритого засідання Харківського регіонального комітету з економічних реформ перший заступник Глави Адміністрації Президента України Ірина Акімова: "Щоб зрушити величезну махіну реформ з місця, не достатньо просто обговорити це усередині і послати свої пропозиції в письмовому вигляді в якийсь один орган. Треба стукати в усі двері".  

Як інструменти передачі інформації в центр Ірина Михайлівна запропонувала використовувати не тільки взаємодію регіональних комітетів з економічних реформ з центральним у вигляді письмової передачі пропозицій, але й участь усіх зацікавлених осіб у засіданнях робочих груп комітету в Києві; передачу своїх пропозицій через народних депутатів, що представляють відповідний регіон і використання міжрегіональних ініціатив, тобто передачу своїх пропозицій у діючу Раду Регіонів.

«Використовуйте ці інструменти для доведення своїх пропозицій, якщо ви в них упевнені, якщо вони аргументовані, і я думаю, ймовірність бути почутими різко підвищиться», - резюмувала Ірина Михайлівна.