Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Нам необхідно працювати на випередження. Юрій Сапронов

Як зазначив сьогодні під час засідання Харківського регіонального комітету з економічних реформ в.о. заступника голови облдержадміністрації - відповідальний секретар комітету Юрій Сапронов, головними завданнями роботи комітету є визначення ключових та найбільш перспективних галузей економіки Харківської області,чітке розуміння її реальних можливостей і шляхів досягнення максимально ефективного їх використання: "Нам необхідно працювати на випередження, на визначення тих проблем та шляхів їх вирішення,з якими ми зіткнемося в майбутньому".

Як повідомив Юрій Сапронов, у Харківському регіональному комітеті економічних реформ буде працювати 6 робочих груп:

- "Технологічна модернізація економіки і розвиток інфраструктури" на чолі з в.о. першого заступника голови облдержадміністрації Володимиром Бабаєвим;
- "Реформа соціальної сфери" на чолі з в.о. заступника голови облдержадміністрації Ігорем Шурмою;
- "Регіональний економічний розвиток" на чолі з в.о. заступника голови облдержадміністрації Валентином Дулубом;
- "Сталий економічний розвиток, бізнес, клімат та інвестиції" на чолі з в.о. заступника голови облдержадміністрації Юрієм Сапроновим;
- "Міжнародна інтеграція та співпраця" на чолі з президентом групи "УПЕК" Анатолієм Гіршфельдом
- "Законодавче та конституційне забезпечення реформ" на чолі з в.о. заступника голови облдержадміністрації – керівника апарату Василем Хомою та в.о. заступника голови облдержадміністрації Євгеном Савіним.


Юрій Сапронов також підкреслив, що головам робочих груп протягом 2 днів необхідно затвердити списки членів робочих груп з визначенням секретарів; розробити потижневий план роботи на строк до 1 липня 2010 року та погодити його з відповідними робочими групами Національного Комітету з економічних реформ.

Теги