Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ми не дамо втягнути медицину в політичні протистояння. Ігор Шурма

Ми не дамо втягнути медицину в політичні протистояння. Ігор Шурма

"Жінка, яка була госпіталізована в Харківську міську лікарню швидкої та невідкладної медичної допомоги ім. проф. Мещанінова з місця будівництва нової дороги в Лісопарку з підозрою на травму хребта, пройшовши рентгенологічне обстеження, глибинне обстеження на магнітно-резонансному томографі та УЗД, самостійно покинула лікарню. Якщо у людини є травма хребта, чи здатна вона самостійно піти додому з лікарні?" - заявив сьогодні заступник голови ХОДА Ігор Шурма, коментуючи звинувачення у неналежному ставленні персоналу лікарні швидкої допомоги до пацієнтки.

Ігор Шурма повідомив, що всі обстеження архівуються і зберігаються в лікарні, аби ніхто не міг піти з цими результатами в інший заклад і сфальсифікувати їх: "Якщо у неї є скарги, то нехай піде в інший заклад і пройде обстеження там. Якщо результат буде інший, то це стане предметом розгляду в суді, який визначить, чиї висновки є сфальсифікованими".

Коментуючи вимогу ВО "Свобода" звільнити його з посади заступника голови ХОДА, Ігор Шурма зазначив, що у всій цій ситуації "Свобода" керується лише своїми політичними інтересами, і іншої теми, крім симуляції травми хребта не знайшло. "Втягувати медицину в політичні протистояння – гріх, і ми не дамо цього зробити", - підкреслив він.