Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Позитивну динаміку в балансі інвестицій на пострадянському просторі ми побачимо через рік. Михайло Добкін

Позитивну динаміку в балансі інвестицій на пострадянському просторі ми побачимо через рік. Михайло Добкін

Таку впевненість голова облдержадміністрації висловив в ефірі програми обласного радіо "Зворотний зв'язок", говорячи про підсумки засідання Ради регіонів у Львові 27 травня 2010 року:

"Розглядалися питання - як зробити найбільш привабливий режим для іноземних інвестицій в економіку нашої держави, як підвищити інвестиційну привабливість нашої країни. Були внесені конкретні пропозиції - що можна зробити на центральному рівні, а що можна зробити на місцях. Які повноваження з центру віддати в регіони, щоб на місці більш мобільно вирішувати питання інвесторів. І прибрати всі перешкоди і бар'єри, які існують сьогодні для інвестицій в нашу країну".

За словами Михайла Добкіна, було складено ряд пропозицій, на підставі яких Президент дав доручення відповідним структурам. "Частково серйозний бар'єр на шляху до інвестицій вже зламаний. Пішла політична нестабільність.Залишилися регуляторні проблеми, взаємодія в системі "влада - приватний бізнес", - підкреслив голова ХОДА. - Я впевнений, що вже через рік ми побачимо позитивну динаміку в тому балансі інвестицій, який є на всьому пострадянському просторі".