Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Дитячі табори Харківської області готуються прийняти дітей

Дитячі табори Харківської області готуються прийняти дітей

Напередодні шкільних канікул йде планова перевірка готовності дитячих таборів до прийому дітей. Сьогодні начальник управління у справах сім'ї та молоді ХОДА Лариса Козлова відвідала кілька дитячих оздоровчих таборів, які належать різним підприємствам міста та області. У ході планової перевірки дитячих оздоровчих таборів вона заслухала звіт директорів таборів про готовність установ до літнього сезону.

"21 травня на селекторній нараді Харківської обласної державної адміністрації я говорила про те, що табори підготовлені до відкриття на 80%. У ході таких перевірок ми переконуємося, що робота дійсно йде повним ходом. В основному на територіях таборів залишилися роботи по фарбуванню, обрізка дерев, покіс трави. Напередодні відкриття перших змін почнуть заїжджати педагогічні склади, вожаті, і вони вже будуть готуватися до зустрічі діток. Впевнена, що завдання, які були поставлені Харківською обласною державною адміністрацією перед керівництвом таборів, будуть виконані ",- зазначила Лариса Козлова.
Цього літа в Харківській області працюватимуть 834 установи з оздоровлення дітей, з них 34 - заміських, 3 - санаторних, 766 - денного перебування, 13 таборів праці та відпочинку і 18 наметових містечок.