Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юрій Сапронов провів виїзний прийом громадян у Валківському районі

Юрій Сапронов провів виїзний прийом громадян у Валківському районі

Більшість звернень жителів Валківського району, які прийшли на виїзний прийом заступника голови Харківської облдержадміністрації з економічних питань Юрія Сапронова, стосувалися земельних відносин. Зокрема, сільський голова с. Костів Людмила Суханова звернулася з проханням переглянути для місцевого орендаря плату за оренду сільського ставка, яка не змінювалася з 2005 року і є однією з найнижчих в районі.

Хвилює людей і питання газифікації населених пунктів району. Володимир Вовк турбується про газифікацію с. Новий Мерчик, яке розташоване поблизу Юліївського газового родовища. Мешканці тут самотужки збирають кошти на прокладення газопроводу, зібрано вже близько 200 тис. грн., але грошей все одно не вистачає.

Голова Валківської районної організації "Союз Чорнобиль Україна" звернувся до Юрія Сапронова щодо отримання чорнобильцями соціального житла. Зокрема, він навів приклад жителя Старого Мерчика, який стоїть у черзі на квартиру вже 13 років. Юрій Сапронов пообіцяв ретельно вивчити всі озвучені проблемні питання та вирішити їх найближчим часом. "Надалі такі прийоми в районах стануть регулярними", - зазначив заступник голови Харківської облдержадміністрації.