Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Управління у справах сім'ї та молоді перевірило умови оздоровлення дітей пільгового контингенту

Управління у справах сім'ї та молоді перевірило умови оздоровлення дітей пільгового контингенту

Спеціалісти управління у справах сім'ї та молоді облдержадміністрації провели перевірку найбільш вірогідних претендентів на перемогу в тендерних торгах на право оздоровлення дітей пільгового контингенту влітку цього року.

Спеціалісти управління відвідали такі установи: оздоровчий табір "Берізка" (с.Березівка, Золочівський р-н); дитячий оздоровчий табір-база відпочинку "Діброва" (Харківський р-н, с.Липці), дочірнє підприємство "Клінічний санаторій "Курорт Березівські мінеральні води" ЗАТ лікувально-оздоровчих закладів профспілок України "Укрпрофздравниця" (Дергачівський р-н, с. Березівське); дочірнє підприємство "Санаторій "Ялинка" ЗАТ лікувально-оздоровчих закладів профспілок України "Укрпрофздравниця" (Зміївський район, с.Дачне); заміська установа оздоровлення та відпочинку "Сосновий" (Куп'янський район, с.Глушківка).

Як повідомив заступник начальника відділу з питань сім'ї, дітей та жінок управління сім'ї та молоді Харківської облдержадміністрації, голова тендерного комітету управління Сергій Зайцев, всі установи підтвердили заявлені в тендерній документації умови. "Звичайно, не обійшлося без зауважень, але всі установи пообіцяли усунути їх у встановлені терміни. В цілому, всі претенденти вже виконали основну частину підготовчих робіт, і у нас немає побоювань, що до початку оздоровчого сезону вони не будуть готові. Переможці тендерних торгів будуть визначені в середині травня", - розповів Сергій Зайцев.

За його інформацією, всього на тендер виставлено 5 лотів: 4 стосуються оздоровлення та відпочинку дітей у Харківській області, ще один - на узбережжі Чорного моря. Всього було подано 19 тендерних пропозицій від 10 учасників.