Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

"Шлях подолає тільки той, хто йде"

"Шлях подолає тільки той, хто йде"

Сьогодні в облдержадміністрації відбулася перша робоча нарада начальника управління у справах преси та інформації ХОДА Вікторії Маренич з керівниками районних ЗМІ – редакторами газет, директорами теле- та радіокомпаній. Зустрівшись разом вперше за багато років, колеги з районних ЗМІ в ході невимушеного діалогу довго обмінювалися наболілими проблемами. А таких набралося чимало – починаючи із недосконалої законодавчої бази в діяльності ЗМІ та закінчуючи питаннями матеріально-технічного забезпечення працівників.

"Шлях подолає тільки той, хто йде. Разом ми зможемо вирішити будь-які питання, якщо ж ми сидітимемо, склавши руки, нічого у розв’язанні питань не зміниться", - відзначила Вікторія Михайлівна. Наступна зустріч запланована на 4 червня, напередодні професійного свята всіх працівників мас-медіа Дня журналіста. В подальшому подібні зустрічі планується проводити раз на місяць.

Після 6 червня протягом двох тижнів начальник управління у справах преси та інформації планує здійснити робочий об’їзд редакцій всіх районних ЗМІ, щоб на власні очі ознайомитися з умовами роботи співробітників. До 1 вересня на базі пропозицій керівників ЗМІ буде розроблена програма матеріально-технічного забезпечення районних ЗМІ на 2011-2015 роки.